Kalknagel behandeling: hoe werkt het?

Geplaatst op

Veel mensen hebben last van kalknagels en dit is ook erg vervelend. Veel mensen willen hierdoor hun voeten niet laten zien. Een kalknagel wordt ook wel een schimmelnagel genoemd en kan op verschillende manieren ontstaan. Iemand met een gezonde huid en gezonde nagels heeft meestal een prima afweer tegen schimmels. Schimmelinfecties ontstaan vooral in slecht groeiende nagels en in vochtige nagels. Deze schimmel noemen we ook wel dermatofyten en in Nederland heeft ongeveer 13% van de bevolking er last van. Wanneer je last hebt van kalknagels, is het natuurlijk fijn als er een oplossing voor is. Met een kalknagel behandeling is het mogelijk om hier vanaf te komen, maar hoe werkt het nu precies? Onderstaand vertellen we alles over de behandeling van kalknagels.

Laten laseren

Je hebt verschillende methodes waarop je af kunt komen van kalknagels. Een kalknagel behandeling is het effectiefst als je het laat laseren. Deze behandeling is een van de nieuwste methodes om kalknagels effectief aan te pakken. Het is ook nog eens een veilige behandeling en hier zitten geen bijwerkingen aan verbonden. Bij het laseren van de kalknagels wordt gebruikgemaakt van een laserstraal. Deze laserstraal wordt gericht op de schimmelkolonie op het nagelbed. Tijdens de behandeling zorgt de straal ervoor dat de schimmel langzaam aan verdwijnt. De kalknagel behandeling moet meerdere keren uitgevoerd worden, zodat je het resultaat ook echt kunt zien. Het resultaat is veel minder kalk en in sommige gevallen is er helemaal geen sprake meer van kalk.

Betrouwbare aanbieder vinden

Wil jij ook kalknagels laten behandelen? Dan is het handig om een kliniek te vinden die kalknagel behandelingen aanbiedt. Kijk op de website van de kliniek, zodat je meer informatie kunt vinden over de kalknagel behandeling. Deze informatie is heel erg belangrijk voor het vergelijken van de verschillende klinieken. Het is aangeraden om een kliniek in de omgeving te vinden, want vaak moet je voor meerdere sessies langskomen. Zoek een kliniek in de omgeving, die ook echt een kalknagel behandeling aanbiedt. Je kunt op de website van de kliniek vaak ook voor- en na foto’s zien van de behandeling.

Gerelateerde berichten

Over ons

We zijn een informatieve blogsite over hoofdpijn en medische onderwerpen.

Contactgegevens

Via info @ hoofdpijntest.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden